Selviytyjät-vertaisryhmä kiusaamista kokeneille nuorille

Tervehdys MLL:sta,

 

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piirin järjestämä Selviytyjät-vertaisryhmä kiusaamista kokeneille nuorille käynnistyy 26.9. klo 17.30. Ryhmä kokoontuu n. 9-10 kertaa (kerran viikossa tiistaisin klo 17.30) Porissa MLL:n tiloissa osoitteessa Antinkatu 8.  

 

Ryhmässä jaetaan ja käsitellään kiusaamiskokemuksia, pohditaan kiusaamisen vaikutuksia omaan elämään ja sosiaalisiin suhteisiin, vahvistetaan mm. sosiaalisia taitoja sekä itsetuntoa.

 

Jokainen ryhmään tulija tavataan ennen ryhmän alkua, ja tähän tapaamiseen nuori voi ottaa mukaansa itselle turvallisen aikuisen niin halutessaan.

 

Ryhmään voi tulla omana itsenään, eikä ketään ryhmässä pakoteta puhumaan, vaan alkuun voi tulla vain tutustumaan porukkaan. Erilaisten harjoitteiden myötä jännitys ryhmässä toimimista kohtaan tulee varmasti helpottamaan. Ryhmän ohjaajat pitävät myös huolen siitä, että jokainen ryhmään osallistuva nuori pääsee osallistumaan ryhmän harjoitteisiin ja keskusteluihin haluamassaan määrin, eikä ketään jätetä ulkopuoliseksi.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset ryhmään: Taru Laisi, p. 050 3371 622, [email protected] ja osoitteesta https://bit.ly/3Yyhu8S

 

 

Ystävällisin terveisin,

 

Taru Laisi

Koordinaattori

Selviydytään kiusaamisesta

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piiri ry

 

Antinkatu 8, 2. krs, 28100 Pori

p. / WA 050 3371 622

[email protected]