Viikkotiedote 40.2 / Friitalan ja Olavin koulut

Koulukuvaukset, Totem-teatteri, oppilaskunta, leirikoulukävijät, jalkapallo onnistumiset ja aktiivinen some

Tervehdys,

Koulukuvaukset ovat käynnissä Friitalan koulun osalta, vielä torstaina otetaan kaverikuvia. Olavin koulun valokuvauspäivä on ensi maanantaina 10.10.2022.

Tällä viikolla oppilaat saavat nauttia myös Totem-teatterin esityksestä PNNN LK -esitys köydestä ja rohkeudesta. Tämän teatterinautinnon meille mahdollistaa Friitalan koulun vanhempainyhdistys. Teema sopii hyvin tunne- ja turvataitokasvatukseen. Teatteria koskevat tehtävät on jaettu sähköpostitse opettajille. Ensi viikolla koulumme 4.-5. vuosiluokat pääsevät osallistumaan teatterin työpajoihin.

Oppilaskunnan hallitus on suunnitellut oppilaiden ajatusten pohjalta perjantaiksi 7.10. pidettävän Playdayn. Tällöin jokainen oppilas saa tuoda koulunn oman lelun tai pelin, joilla luokissa voidaan leikkiä tai pelata.

Koulumme 6D -luokka osallistui lähes viikonmittaiseen leirikouluun. He työstävät koulun muille oppilaille leiriajastaan esitystä, jota kovasti odotamme. Kivaa heillä kuulemma oli ja olisivat olleet pidempääkin.

Friitalan ja Olavin koulu on kovasti liikkunut viime aikoina. Mynsterin jalkapallokentällä saatiin menestystä, kun Sinitiaiset -luokka voitti mestaruuden ja 5C -luokka toi hienosti hopeaa kouluumme. Koulussamme on alkanut myös välkkäritoiminta ja välituntikioski on avattu. Suunnittelemme välituntitoiminnaksi myös rauhoittumishetkiä, jotka voivat sopia joillekin oppilaille aktiivisuuden sijasta. Kouluumme kalustetaan monitoimitilaa, jossa oppilaiden on mahdollista pysähtyä lukemaan, rauhoittumaan tai tekemään ryhmätöitä. Edelleen luokassa on mahdollista myös käyttää digilaitteita.

Friitalan ja Olavin koulu näyttäytyy tällä hetkellä aktiivisena somessa. Sieltä kotiväen on mukava seurata koulumme toimintaa. Kiitos koulumme sometiimille. Teette hyvää työtä oppilaiden osaamisen näkyväksi tekemisessä. Käykäähän kaikki kurkistamassa meitä somessa.