Friitalan koulun vanhempainyhdistys


Hei Friitalan koulun henkilökunta ja oppilaiden huoltajat!  

Friitalan koulussa toimii oma vanhempainyhdistys, jonka tarkoitus on toimia tärkeänä yhdyssiteenä koulun ja oppilaiden vanhempien välillä.  Tavoitteena on edistää lasten hyvinvointia mm. tukemalla virkistystoimintaa ja oppimista järjestämällä erilaisia tapahtumia ja avustamalla koulua esimerkiksi varuste- ja tarvikehankinnoissa. Koulun henkilökunta (mm. opettajat, iltisporukka, kuraattori, terveydenhoitoaja, psykologi) voi anoa vanhempainyhdistykseltä rahaa materiaaleihin, joihin eivät saa rahoitusta opetusbudjetin tms. kautta.  

Yhdistyksen kautta tuomme esille myös vanhempien näkemyksiä koulua, opetusta ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä ja osallistumme koulukohtaiseen oppilashuoltoryhmään (KOR).  Toivomme saavamme oppilaiden huoltajat entistä kattavammin mukaan toimintaan – suunnittelemaan, tekemään, tukemaan ja osallistumaan.  
 
Vuosikokouksen lisäksi, vanhempainyhdistyksen hallitus kokoontuu vähintään 4 kertaa lukuvuodessa.  Kokoukset ovat avoimia. Kaikki huoltajat ja koulun henkilökunta ovat tervetulleita osallistumaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!! Kokouksista tiedotetaan sosiaalisessa mediassa (facebook ja instagram) sekä vanhempainyhdistyksen peda.net-sivulla.  Yhdistyksen yhteystiedot löytyvät myös peda.net-sivuilta.

 

Syysterveisin,  
Friitalan koulun vanhempainyhdistys